Något dåligt ledde till något bra

Jag har fått en ny PT på SATS. Den förra valde att börja jobba som PT på något Crossfit gym och det var förståeligt då han tävlar i Crossfit. När han meddelade att han skulle sluta frågade han om jag ville träna med honom där men eftersom jag redan lagt en förmögenhet på SATS så vill jag inte bara kasta de pengarna i sjön. Du kommer få träna upp dina timmar med mig sa han.

Sedan kom en dag då jag hade 3-4 PT timmar kvar. Jag var på SATS och värmde upp i väntan på min PT. Jag kunde i se honom i lokalen vilket var lite annorlunda men att han var sen var däremot inte konstigt. Klockan blev 2 över, 5 över, 7 över, fortfarande normalt men när den blev 10 över och jag inte hade sett honom visste jag att något var fel. Jag gick till receptionen och mina faror blev besannade, han hade fått gå tidigare. Jag blev ganska förbannad.

Jag fick gå igenom hela processen på nytt. Berätta vad jag ville ha ut av min träning och träffa en tränare på nytt och prata. Jag hade ganska låga förväntningar. Men min nya tränare, han slår den gamla med hästlängder. Han har rätt attityd, kan träna morgnar (7-8) vilket passar mig bäst, samt han är sjukt rolig. Jag har insett att det faktum att min gamla tränare slutade var det bästa som kunde hänt för jag är så extremt lojal så jag hade stannat med honom och inte insett hur kul träning kan vara. Min nya tränare varierar träningen samtidigt som han motiverar och uppmuntrar mig. Han låter mig inte tro att jag är världsbäst men han får mig att inse att jag inte är sämst heller. Precis så som en tränare ska vara!

Nu önskar jag att jag var väldigt mycket rikare och kunde öka mina en veckors PT timamr till 2-3 i veckan, för jag märker direkt vilken bra effekt det skulle ge på mig och min fysik. Tyvärr är jag inte rik och har inga rika släktingar jag kan önska PT timmar av i julklapp. Men man kan ju drömma.

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar