Funderingar om vad jag ska göra här

Jag funderar på att matblogga. Det var länge sedan jag matbloggade. Men jag är usel på att ta bilder, och vi har också märkt att jag på sistone är usel på att uppdatera.

Kanske ska ta en dag i taget med början av nästa år? Har en matlista för januari, mest för att detoxa mig in i ett humör som jag vet att jag mår bra i. Undrar om jag kan få sambon att fotografera. Han är ju så otroligt mycket bättre på det, även om hans kamera har varit trasig i nästan 2 år. Jag kanske kan köpa en ny?

2 kommentarer till “Funderingar om vad jag ska göra här”

  1. Limp says:

    Kameran går välan att laga?

  2. Lexi says:

    Inte min kamera och jag blir stoppad från att laga den. Får använda den usla iPaden så länge tror jag. Visste du att iPad är helt usel? Det är den.

Lämna en kommentar